Alkatrészek és a csomagolás

Vans-Solutions

Alkatrészek és a csomagolás

Minden haszongépjármű modellhez kapható a megfelelő alkatrész.
A szigetelő, illetve kerékjárat burkolathoz tartozó csomagolás minden olyan szegecset és csavart tartalmaz, melyek a beszereléshez szükségesek.

A padlózathoz szükséges alkatrészek

A padlózat rögzítése a speciálisan kialakított fém rögzítő fülekkel az eredeti rögzítő pontokon történik. Ezek a rögzítő fülek minden haszongépjármű modell estében egyediek.

A szigetelő burkolathoz szükséges alkatrészek

A szigetelő burkolathoz szükséges alkatrészek lehetővé teszik a burkolat egyszerű és kényelmes vertikális rögzítését. A szegecsek, csavarok, alátétek és sarokpántok, illetve ezek elhelyezkedése minden egyes haszongépjármű modell esetében megfelelően maghatározott és optimalizált. Általában az eredeti rögzítési pontokat érdemes használni, egyes esetekben viszont a csavarok alkalmasabbak a beszereléshez.

Kerékjárat burkolatok

A kerékjárat burkolatok minden további alkatrész nélkül beszerelhetőek, ezért a csomagolás nem tartalmaz ehhez szükséges alkatrészt.
A kerékjárat burkolatok a nyírfa padlózat és a szigetelő burkolat által rögzíthetők.

A  szett beszerelési sorrendje:
Kerékjárat burkolat → padlólemez → szigetelés

Csomagolás

A  többrészes padlózat és szigetelő burkolat standard csomagolása kompakt és könnyen kezelhető.
Minden csomagolás tartalmazza az adott szett részeit, beleértve a rögzítéshez szükséges alkatrészeket is.Emellett testreszabott megoldásokat is kínálunk, pl. egyrészes padlólemezt és komplett szigetelő burkolatot. Igény szerint a termékeket az egyenkénti csomagolás helyett ömlesztve raklapon is ki tudjuk szállítani.